Disclaimer

Oudetelefooninleveren.com koopt zelf geen mobiele telefoons van consumenten of bedrijven. Deze website heeft dit niet als doel. De informatie op deze website kan gezien worden als bemiddeling tussen de consument en de inkoper. Met de informatie kan de consument een inkoper uitkiezen.

Het is mogelijk dat de informatie op Oudetelefooninleveren.com niet correct of onvolledig weergegeven wordt. We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van de informatie op Oudetelefooninleveren.com. Er kunnen eveneens geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie op deze website. Alle teksten, afbeeldingen en andere materialen op deze website zijn eigendom van Oudetelefooninleveren.com. De inhoud van deze website mag op geen enkele wijze gekopieerd en/of te verveelvoudigd worden zonder onze toestemming. Deze disclaimer kan op elk moment door ons aangepast worden.

Voor inhoudelijke vragen over de verkoop van een specifiek toestel verwijzen we je naar de betreffende inkoper. We aanvaarden geen enkele aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van Oudetelefooninleveren.com.

Heb je vragen over deze disclaimer? Neem dan contact met ons op.