Verkoop Mijn Telefoon

verkoopmijntelefoon
Heb je een telefoon waar je helemaal niets mee doet? Verkoop het. Niet via een moeizame onderhandeling en met onbekende mensen aan je deur, maar online en direct aan een opkoper van telefoons. We stellen je voor aan Verkoop Mijn Telefoon (VMT), een van de partijen die heel graag je telefoon overneemt voor een hogere prijs dan je zou verwachten.

Verkoop Mijn Telefoon review

  • Vergoedingen 90%
  • Gebruiksvriendelijkheid 90%
  • Klantenservice 90%
  • Milieuvriendelijk 100%
  • Uitbetalingen 90%

Wat is Verkoop Mijn Telefoon?

Iedereen die thuis eens goed rondkijkt op zolder en in kasten, komt er al snel achter dat er een aantal elektronische apparaten liggen. Soms worden ze nog sporadisch gebruikt, maar vaker wel dan niet liggen ze daar eigenlijk helemaal niets te doen. Dat is in ieder geval hoe het vaak gaat met mobiele telefoons. Om ervoor te zorgen dat deze (on)gebruikte telefoons weer opnieuw in de markt komen, bieden verschillende opkopers je geld om deze telefoons bij hen in te leveren, zo ook Verkoop Mijn Telefoon.

Verkoop Mijn Telefoon is een bedrijf uit Rosmalen dat is opgericht om telefoons te kopen van mensen en bedrijven. Bij Verkoop Mijn Telefoon kun je gebruikte en ongebruikte toestellen inleveren en daar snel en gemakkelijk geld voor krijgen. Jij krijgt je geld en Verkoop Mijn Telefoon je toestel: zo simpel is het.

Alle telefoons die worden gekocht door Verkoop Mijn Telefoon ondergaan een inspectie, eventuele reparatie en reiniging waarna ze wederom in de etalage komen te liggen. Met deze werkwijze helpt Verkoop Mijn Telefoon het milieu, maar ook degenen die voor een schappelijke prijs een gecontroleerd tweedehands toestel willen kopen.

Hoe werkt het?

Tegenwoordig doen we bijna alles online. Van de boodschappen bestellen tot het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Verkoop Mijn Telefoon ook alles online doet. De verkoop van je telefoon verloopt via de website van Verkoop Mijn Telefoon in enkele korte stappen.

1. Prijsopgave

De eerste stap is het bepalen van de prijs van je telefoon. Op de website van Verkoop Mijn Telefoon vul je het merk en model van je telefoon of tablet in. Als je op de pagina van je toestel terechtkomt, mag je zelf aangeven wat de conditie van de telefoon is. Heeft het voelbare schade? Werken alle knoppen? Het zijn de vragen die je stelt als je je telefoon beoordeelt. Als je de conditie hebt beoordeeld, krijg je meteen het bedrag te zien dat Verkoop Mijn Telefoon voor je telefoon wilt betalen.

2. Verzending

Als je akkoord gaat met de prijsopgave, kun je meteen beginnen met het invullen van je gegevens. Verkoop Mijn Telefoon geeft je een verzendlabel waarmee je het toestel gratis en verzekerd kunt verzenden. Gebruikt wel een sterke verpakking zodat de telefoon niet beschadigd raakt tijdens de verzending. Pak de telefoon in en breng het pakket naar een verzendpunt bij jou in de buurt.

3. Uitbetaling

Als het pakket bij Verkoop Mijn Telefoon is aangekomen, wordt het gecontroleerd door de medewerkers. Zij controleren of er sprake is van schade, welke functies en knoppen het wel of niet doen en ook maken ze een vergelijking met de opgegeven conditie. Als dit overeenkomt met wat jij hebt ingevuld, krijg je zo snel mogelijk je geld uitbetaald.

Waarom verkopen via Verkoop Mijn Telefoon?

Verkoop Mijn Telefoon is een van de beste partijen om je telefoon in te leveren. Omdat ze telefoons inkopen, verbeteren, upgraden en herstellen, werken ze samen met de consument aan een betere wereld waarin e-waste wordt teruggedrongen. In andere woorden: het is een milieuvriendelijke keuze om aan Verkoop Mijn Telefoon te verkopen.

Bij Verkoop Mijn Telefoon weten ze dat er meerdere partijen zijn waar jij je telefoon kunt inleveren en daarom zorgen ze er altijd voor dat je een relatief hoge prijsopgave ontvangt. In vergelijking met de andere opkopers betaalt Verkoop Mijn Telefoon daardoor altijd een bedrag dat minimaal redelijk is en vaak zelfs fantastisch.

Is het betrouwbaar?

Verkoop Mijn Telefoon maakt onderdeel uit van het overkoepelende bedrijf ‘Phone Store Rosmalen’, een betrouwbaar bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met de reparatie van telefoons en tablets. Daarnaast beschikt het bedrijf over een webshop met telefoonaccessoires. Kies je voor Verkoop Mijn Telefoon, dan doe je zaken met een uiterst betrouwbare verkooppartner.

Als we kijken naar de klantenervaringen, dan zijn de meeste klanten uiterst positief over de afhandeling. Dit geldt zowel voor de reparatietak als de verkooptak. Verkoop Mijn Telefoon nodigt de klanten uit om positieve en negatieve reviews achter te laten, maar tot op heden zijn er nog geen negatieve reviews te vinden over het bedrijf. Klanten waarderen het snelle contact dat ook via WhatsApp kan verlopen.

Mocht je een klacht hebben of niet tevreden zijn met de dienstverlening van VMT, kun je dit gemakkelijk aan Verkoop Mijn Telefoon doorgeven. Voor alle andere vragen kun je ook terecht bij de klantenservice die elke dag voor je klaarstaat om je vragen te beantwoorden. Je kunt op diverse manieren in contact komen met Verkoop Mijn Telefoon.

Over Verkoop Mijn Telefoon

Verkoop Mijn Telefoon is in 2020 opgericht door een bedrijf in Rosmalen dat ook al actief was in de reparatie van telefoons. Omdat het hen een goed idee leek om niet alleen telefoon te repareren, maar ook te verkopen, besloten ze dat het tijd was voor een nieuwe tak: de inkoop van telefoons. De telefoons die worden ingekocht door het bedrijf verloopt nu via de website van Verkoop Mijn Telefoon.