Waarom inleveren

Er zijn verschillende redenen waarom jij jouw oude toestel beter kunt inleveren. De ene persoon doet dit om een beter milieu te creëren en een ander wil gewoon nog geld maken van zijn oude toestel. Het is in ieder geval een goede zaak dat de toestellen ingeleverd worden. De toestellen krijgen een tweede leven of worden uit elkaar gehaald. Moeder natuur heeft het veel minder zwaar te verduren door het inleveren van telefoons. De co2 voetafdruk kan zo drastisch omlaag gebracht worden.

Telefoon inleveren voor geld

De meeste mensen kiezen ervoor om het toestel te verkopen voor geld. Je hebt er zelf immers ook dik voor betaald. Op deze manier kun je toch een deel van de onkosten dekken. Tevens kan het bedrag worden gebruikt voor de aanschaf van een nieuw toestel.

Telefoon inleveren voor milieu

Er zijn ook veel mensen die hun toestel inleveren voor het milieu. Uiteraard krijgen ze een vergoeding of maken ze er een goed doel blij mee. Toch is het de bedoeling van deze mensen dat het toestel ten goede komt van het milieu. Ieder toestel dat wordt ingeleverd zal worden hergebruikt of gerecycled. De voetafdruk in co2 waarden zal zo flink lager zijn. Bedrijven als Apple hebben hierdoor de voetafdruk flink omlaag kunnen brengen.